Kattunge søker nytt hjem!

Image Hosted by ImageShack.us

Kattungen ble funnet i Gollersrudkroken på kvelden den 20. juli. Hun satt i skogen i enden av veien og vi ble oppmerksome på henne da vi syklet forbi. Hun var kald, bløt, tynn og veeeeldig sulten. Heldigvis hadde vi Fanta i bur bak på den ene sykkelen, så dermed fikk kattungen den plassen mens Fanta måtte gå et lite stykke. Vi fikk kjøpt inn kattemat og pus slukte i seg maten. Det var nok lenge siden sist hun hadde fått en ordentlig måltid.

Neste dag satte vi så opp "kattunge funnet" lapper på nærbutikken og syklet innom de nærmeste naboene, men ingen savnet en kattunge. Dermed oppsøkte vi veterinærsentrum den 22. juli. Jeg håpet de ville ta imot henne der, men det gjorde de dessverre ikke. De fikk sjekket at hun ikke var chipset, men ellers er hun frisk og raskt. Det ble antydet at hun er ca 10 uker gammel.

Vi søker nå på denne måten et nytt hjem til henne. Vi har også koblet inn dyrebeskyttelsen og håper at noen snart vil ta over den lille søte pusen. Hun er veldig tillitsfull, kjærlen og leken. Ønsker å være i nærheten av oss hele tiden. Hundene gjør det dog litt vanskelig. De skulle så gjerne ha kommet litt nærmere innpå pus, men matmor er streng der. Etter 2 dager i vårt hjem blir dessverre pus stadig mer husvarm og jeg håper bare at ikke katt møter hund på gulvet ...

Kunne du tenke deg å gi denne kattungen et nytt hjem? Ring 926 98 004.

 

 Image Hosted by ImageShack.us

 Image Hosted by ImageShack.us

 Image Hosted by ImageShack.us

 

 

Copyright (c) 2005 by Corinna Keddeinis, www.solvhaven.no